Renkli Düğmelerim Projesi

01.12.2021 356

Okulumuz Öğretmeni Gevher Güneş KARAKOÇ'un Civcivler sınıfında yürütmüş olduğu eTwinning projesi başlamıştır.

Renkli Düğmelerim Projesi Okul – Aile işbirliğini geliştirerek öğrencilerin sorumluluk almasını, sabırlı olmasını, temel matematik becerilerinin gelişmesini, renkler ve kavram öğreniminin pekişmesini, motor kas becerilerin desteklenmesini sağlayacak bir projedir. 3-6 yaş öğrencilerine yöneliktir.

Renkli Düğmelerim Projesi Okul – Aile işbirliğini geliştirerek öğrencilerin sorumluluk almasını, sabırlı olmasını, temel matematik becerilerinin gelişmesini, renkler ve kavram öğreniminin pekişmesini, motor kas becerilerin desteklenmesini sağlayacaktır. Bunun yanında proje sonunda öğrenciler hazırlayacakları materyal ile özgün fikirler üretmeleri sağlanacak aileleriyle verimli vakit geçirmeleri sağlanacak ve geri dönüşümün önemini kavrayacaklardır.

• Öğrencilerin sorumluluk duygularının gelişmesi
• Sıralama, gruplama, karşılaştırma, örüntü yapma gibi temel matematik becerilerinin gelişmesi
• Ana renklerin ve ara renklerin öğrenilmesi
• Ritmik sayma becerisinin gelişmesi