eTwinning -  BENİM KAHRAMANLARIM

eTwinning - BENİM KAHRAMANLARIM

20.10.2020 285

Hamdullah Suphi Tanrıöver Anaokulu 4 Yaş A Şubesi Ördekler Sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Aslıhan AĞCA rehberliğinde eTwinning - Benim Kahramanlarım Projesi  çalışmalarına başladı.Ekim ayında başlanacak olan projede her ay 2 milli kahramanımız tanıtılacaktır. Kahramanlarımızın kişilik özellikleri, hayatları, başarıları, eserleri vb. hakkında bilgi verilecektir. Sınıflarımızda kahramanlar panosu oluşturulacaktır. Kahramanlarımızla ilgili kitaplar okunacak resim ve eğitici videolarla desteklenecektir. İstenilen etkinlikler (Sanat, Müzik, Türkçe Dil, Drama, Fen, Gezi-Gözlem etkinlikleri vb.) bütünleştirilerek, disiplinlerarası yaklaşımla, imkanlar doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Projedeki hedeflerimiz;

* Okul öncesi eğitimde çocuğun kendi tarihini, toplumsal kültürünü tanıtmak.
* İyi ahlaklı, çalışan, üreten, topluma faydalı olumlu kişilik özellikleri gösterilebilen çocuğun yetişmesine katkıda bulunmak.
* Temel değerlere sahip bireyler yetiştirmek.
* Kendi toplumun kültürüne ait askeri, mimari, bilim ve üretim alanlarında kahramanları tanıyabilmesine imkan sağlamak.
* Milli açıdan bilinçlenmesini sağlamak.
* Çocuğun sanal dünyadan uzaklaşmasını sağlayarak, düşünme, problem çözme becerilerinin olumlu yönde gelişmesini katkıda bulunmak.

20-10-202020-10-2020